Sunday, January 1, 2012

2012

Läste ett inlägg som Eva gjort. I inlägget skriver hon om att spara pengar, betala av lån, att sortera och göra sig av med saker. Kloka saker - som jag borde anamma.
Det här tycker jag är klockrent skrivet "Jag sorterar i dag också och det är med en sorts uppvaknande jag tittar på grejorna och tänker ”jag har inte använt det här de senaste fem åren och jag kommer aldrig att göra det och jag har redan liknande saker”."
Jag skulle behöva göra det också, men fortfarande är det något som hindrar mig. Räknas det att jag har börjat tänka tanken, även om jag inte slängt något ännu? ;-)

Så vad vill jag ha ut av 2012?
- Jag vill att mina barn ska må bra, att de ska vara lyckliga och tillfreds med livet. Önskar jag kunde vifta med ett trollspö och så skulle allt bli bra.
Det är en stor önskan och innefattar allt. Det värsta är att jag inte själv har kontroll över det.

För mig själv:
- Jag vill klara av att plugga på högskolan.
- Jag vill gå ner i vikt
- Jag vill få ordning på min ekonomi och betala av lån.
- Jag vill bli starkare, så jag orkar bära ner prylar som ska slängas, fixa med släpkärran själv och slipper vara beroende av andra.

Ordet för 2012 är FULLFÖLJA.

1 comment:

Stefan Nilsson said...

Tycker det är en god idé att rensa upp bland sina saker. Tyvärr har vi alla en tendens att samla på oss mängder av saker som vi aldrig kommer använda.