Thursday, August 16, 2007

IFK - DIF

Ninni och jag sitter framför tv:n. Det är match: IFK Göteborg mot DIF och vi räknar kallt med DIF vinst. Båda sitter vi och tittar/lyssnar samtidigt som vi broderar. Jag en ny löpare och Ninni ett armband. Vi åkte nämligen in till Södertälje idag. Jag hade ju hoppats att broderierna som jag köpte från Atelje Margaretha skulle komma innan fredag, men jag ringde idag och kollade. Igår hade order gått att de skulle skickas och från och med att ordern går så tar det 1 vecka innan det skickas från lagret. Eftersom jag var tvungen att ha något att brodera så krävdes en liten resa till Södertälje och Dominiques.

Ninni köpte ett armband att brodera och jag fick med mig fem stycken ;-) varav fyra ritade och en med korsstygn. Så nu ska jag väl klara mig ett tag.Min hemliga vän i Stickameras första hemlis-omgång har nu fått sitt paket och nu har jag avslöjat vem jag var. Är ni nyfikna på henne och vad hon fått i sina paket får ni kolla på hennes blog: http://blogg.aftonbladet.se/4940.


Nu kan jag inte brodera mer - Foppa har lagt sig på mitt broderi.
Här har ni Karin och Katarina. Katarinas föresläning om boksamtal är slut och givetvis får hon en nalle som tack.

Foppa och Morot tillsammans.

Blommor som jag köpte på Gröna butiken. Gav till en jobbarkompis.

1 comment:

Freja said...

Ja, nog verkar det som att du skulle klara dig ett tag med så många broderier, åtminstone skulle det ta sin lilla tid för mig. *L* Jag är nämligen inte så mycket för broderier, däremot är det min dotters "huvudhantverk" och min mormor ska vi inte tala om. Det ligger en stooor resväska hemma i mors källare full med broderier som hon inte hann avsluta och dotra fick ärva det mesta av garndockorna. Vi räknade ut att hon fick dockor för ca 4000 kr. Snacka om att det finns många gömda skatter i kvinnors hem. *L*