Thursday, March 6, 2008

Strumpor i februari

Det har gått i ett så jag har inte hunnit lägga upp bilder på de strumpor jag stickade i februari.
Jag blev klar med strumporna för Sockklubben, SAM 5, men inte för Sockamania. Där är jag på andra strumpan och har precis stickat klart foten.

Här kommer i alla fall bilderna. Först ut är strumporna med falska flätor från Sockklubben. De var kul att sticka, gick fort - man ville ju göra en rapport och så en rapport till och så bara en till innan man slutar. Ovanligt enfärgat och sobert för att vara mig.

Dessa är stickade för SAM 5, dvs en Sock-A-Month och det är mina februari strumpor. Stickade från ett mönster på nätet hos Knit Whimsies blog. De blev alldeles för långa för mig, men det funkar ändå ;-) Snacka om att jag är anpassningsbar i mycket ...

I have been busy so I haven't even had time to upload photos on the socks that I knit in February. I finished the socks for Sockklubben, SAM 5 in time, but not the Sockamania socks. On them I am on the second sock and have finished the foot.

The first sock photo are the socks for February for Sockklubben. They are fun to knit and have false cables which are easy to do. They are knit in a surprisingly sombre color for being me.

The second socks are the february socks for SAM 5 - knit in a more me-color.

No comments: