Tuesday, January 8, 2008

Bilder

Igår när jag tog min promenad så var det dimmigt. Här kommer en ganska vacker bild på Gnesta. Tyvärr blir det ingen promenad idag. Det duggar ute och istället för att ta en promenad mitt på dagen när jag var hemma så tog jag en tupplur. Man verkar behöva det i min ålder. Här nedan är julklappspaketet jag skickade iväg till en hemlig julklappsvän. Det är en tovad skål, men min hemliga vän verkar kunna använda det som en mössa också. Här kommer min första strumpa i knit-alongen hos Sockamania. Mönstret är New Years sock och jag stickar i fabel från garnstudio. Det är ett roligt mönster och blir snabbt klart.
Here is my first sock from the knit-along at Sockamania. The pattern is called New Years sock and I am knitting it in fabel from garnstudio. It is a fun pattern to knit and a fast knit.

Här är väskan jag stickade till Margita. Den har kommit fram så nu kan jag lägga ut fotot. Den är stickad i Noro Kureyon och mönstret heter Lotorp. Jätteroligt att sticka. Det är ingen som ser vad det blir medan man stickar, men när man viker väskan och visar hur det ska bli så är det ju så självklart.

Here is the bag I knitted for Margita. It has arrived at her place now so I can put out the photo. It is knitted in Noro Kureyon and the pattern is called Lotorp. It was very fun to knit. Nobody can see what you are knitting while you do it, but when you fold the bag and show people then it is so obvious.


1 comment:

Kate (fra Sockamania) said...

Kjempefine sokker, fabelgarnet er nydelig til sokker.