Wednesday, November 14, 2007

14 november

Hipp Hipp Hurra!! Idag skulle Astrid Lindgren ha fyllt hundra år om hon hade fått leva och det har vi firat på jobbet med två stycken Äventyr med Pippi där det slutade med att Pippi hittade skatten som var tårta. Sen hade vi Fofiolol där kl. 13 som spelade Astrid Lindgren sånger.

Syrror! Är ni upptagna 1 december? Vill ni komma till Gnesta och göra julkort? Vi ska ha en liten minikurs som kostar 150 kr inkl material mellan 10-13. Man hinner göra 3 kort i olika tekniker.

På fredag ska Ida sälja fikabröd utanför Coop, så som den curlingmamma jag är så bakar jag. har gjort Dumlekakor och Dajmdrömmar. Det blev något fel på drömmarna för de flöt ut. Ska låta de stelna och sen provsmaka, men vad gjorde jag för fel???

Receptet hittade jag hos Rumbafamiljen. Mmmm - Ida och jag har provsmakat en dumlekaka och nu finns det 25 st kvar att sälja.

1 comment:

Anonymous said...

Hej!! Jag fick ditt paket idag, tack!! Kanelgodisarna är ju beroendeframkallande.... fin blogg och fina marsvin du har :) Tack för alla paket - jag känner mig superutrustad för en lång och mörk vinter, härligt!! /Kajsa