Sunday, April 12, 2009

Tullgarnsnäs

Efter att vi hade varit på baby-shower så fick Krisse köra bilen från Södertälje till Trosa. Därefter gick vi in på ICA Trossen och handlade för en picknick. Vi åkte tillbaka till Tullgarnsnäs och gick ut på näset för vår picknick.

Jag hittar alltid en massa spännande vägar att gå. Här har vi gått genom en skog som är fullständigt sönderbökad av vildsvin. Vi såg inga vildsvin, vilket kan bero på att dem dels är skygga och dels så pratade två av barnen konstant om allt mellan himmel och jord. Visst är det vackert. Det var vindstilla, solen sken och fåglarna sjöng. Såg vitsippor, blåsippor och vårlök.

Vi såg inte så mycket blommor, även om bofinken sjöng för oss. N kastade lite bröd åt den, vilket tydligen inte alls uppskattades för då flög den iväg.

Att jag aldrig lär mig. Varför tar jag med mig barnen på sånt här, försöker och donar så att vi ska ha det mysigt med picknick??? Det slutar ALLTID med att några blir osams och sura. Den här gången var det hon som börjar på N.

Sen kan man också tycka att man själv har ett ansvar var man går. Man kan välja att gå vid sidan om där det inte alls var geggigt. Så här skriver N om dagen på sin blogg: När vi åkte hem stannade vi för att gå en promenad, men jag fick massa gegga i skorna och blev skit förbannad... Då tog lillan av sina skor så hon oxå blev geggig, bara för min skull.=)Vi fickade när vi gick oxå och då skulle jag mata en fågel, men fågeln stack, så jag kastade maten efter den så den skulle fatta... Det gjorde den inte....

1 comment:

sussu said...

det ser mysigt ut!