Saturday, October 25, 2008

Tjejkväll i Gnesta

Fredagen den 24 oktober var det tjejkväll i Gnesta och även vi på biblioteket hade öppet mellan 18-21. Under rosa papper hade vi gömt en massa utgallrade böcker som skulle säljas med början kl. 18. Man får ta så många böcker man vill, och betala så mycket eller så lite som man vill - behållningen går till Cancerfonden och Rosa bandet. Så här såg det ut klocka 18.
Kicki rullar ihop täcket.
Elisabeth lyfter på täcket.

Intresserad personal samlade kring ??
Underbart goda bakelser, gjorda av Ulla. De smakade gott tillsammans med kaffe.

Ett stort tack till alla dem som besökte biblioteket. Vi hade ca 175 besökare. De droppade in under kvällen och sista besöket var kl. 20.50. Jag var lite rädd att besöket skulle sluta helt klockan 19 och sen skulle vi sitta där och rulla tummarna under 2 timmar, men så blev det absolut inte.
Försäljningen av böcker till förmån för rosa bandet rullar på även nästa vecka. Vi har mer böcker att plocka fram, så är man intresserad så ska man nog komma in varje dag för att titta. Man kan aldrig få nog av böcker - och visst måste det finnas en liten glugg att fylla, kanske gömma böckerna under sängen?
Vi fick in ca 700 kr till bröstcancerfonden under kvällen. Tack!
Ett stort tack också till alla i personalen som var med och gjorde kvällen till en succé. Vi kommer nog att vara med nästa vår också - då tillsammans med medborgarkotoret och Gnesta vrakdykarklubb som kommer att prata om tjejer och dykning, visa utrustning. Hoppas vi syns då!
No comments: