Thursday, November 29, 2012

Utan smartphone

När jag skulle på bussen så fanns dessa instruktioner. Man behöver tydligen en app för att kunna köpa biljett. Om man som jag har en gammal telefon - vad gör man då?

Jo, ringer kundtjänst och frågar hur man gör.

Det går bra att betala med pengar.får man då veta. :-)

Monday, November 26, 2012

26 november

God morgon!
Klockan är 7.10 och jag sitter här alldeles ensam. Ska strax göra mig i ordning för att åka till jobbet där det stundar medarbetarsamtal och diskussion om filialutredningen på eftermiddagen.

Idag är första dagen på 2-veckor av GI som I håller i. Dock med avbrott för mig:

  • på torsdag/fredag är jag i Växjö  
  • på måndag nästa vecka har vi en pysselträff på jobbet, med risgrynsgröt och skinka. 
  • nästa vecka när N kommer hem så blir det smörgåstårta. 
Tänk att snart har N varit borta i 2 månader och det är dags för henne att komma hem. Tiden har både gått fort och sakta. 

I lördags var jag på julmarknaden i Blacksta. Stod där och sålde för Dillnäs kyrkliga syförening (har varit med i 1.5 år och det visar sig att vi inte heter Gåsinge-Dillnäs kyrkliga syförening som jag hela tiden trott). Vi sålde för över 2000 kr vilket var bra. Hade sålt för mer om mannen som var 67 år inte hade haft med sig sin fru ... Han hade köpt en Sverigemössa, men frun ville inte bli sedd bredvid honom med den på. Försökte övertala henne att ta en kopp kaffe, men hon var för klok för att lämna honom ensam med oss 

22 dagar kvar till jul och jag måste skriva en julklappslista. Har så mycket idéer i huvudet, så skriver jag inte listan så kommer jag glömma vad jag tänkt mig. 

Ikväll när jag kommer hem gäller följande:
- börja skriva på deltentamen 1: möte mellan människa och teknik i Informatik kursen på Miun (Mittuniversitetet). Inlämningsdatum 2 dec. 
- börja skriva på femte uppgiften i Populärlitteratur om fantasy. Inlämning i veckan. Till dess ska Stenens väktare av David Eddings vara utläst för det är kring den vi ska diskutera.
- börja sticka på ? eftersom jag är ensam hemma och ingen kan se vad jag gör. 
- plocka undan
- skriva manus på det jag ska säga under Emmas och min presentation i Växjö. 
och som bonus: Tvätta två fönster på insidan.